top of page

Meistä

Lahjakamu on suomalainen startup-yritys, joka mullistaa lahjakorttien maailman uuden sukupolven palvelulla. Tarjoamme käyttäjillemme helpon tavan lähettää hauskoja ja personoituja sähköisiä lahjakortteja. Palveluumme on integroitu laaja valikoima valmiita pohjia ja ideoita, jotka mahdollistavat henkilökohtaisen lisäyksen lahjakorttiin. Lahjakamu tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä omia videoita, kuvia tai GIF-tiedostoja lahjakortteihin. 

Markkinapaikka

Kumppani

Asiakas

Lahjakamu kumppanuus
Lahjakamu markkinapaikka
Lahjakamu asiakkaat

Mitä me ratkaisemme

Rajoitettu personointi: Useimmissa lahjakorttipalveluissa personointimahdollisuudet ovat rajallisia. Käyttäjät voivat ehkä lisätä nimen tai viestin, mutta eivät voi täysin räätälöidä lahjakorttia vastaanottajan mieltymysten mukaan.

Puutteelliset vaihtoehdot: Monissa palveluissa lahjakorttien valikoima on rajoitettu tai tarjolla on vain tiettyjä kauppoja tai tuotteita. Tämä voi rajoittaa lahjakortin saajan valinnanvapautta ja saada lahjan tuntumaan vähemmän henkilökohtaiselta.

Monimutkainen käyttöliittymä:

Joissakin tapauksissa lahjakorttien ostaminen ja lähettäminen voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Monimutkainen käyttöliittymä tai pitkät rekisteröitymisprosessit voivat aiheuttaa turhautumista käyttäjille.

Rajoitetut toimitusvaihtoehdot:

Lahjakorttien toimitusvaihtoehdot voivat olla rajoitettuja tai niiden käyttö voi liittyä ylimääräisiin kustannuksiin. Esimerkiksi vain postitse toimitettavat lahjakortit voivat viivästyä tai katoaa postissa, mikä aiheuttaa pettymyksen saajalle.

Lahjakortin unohtaminen:

Perinteiset lahjakortit voivat helposti unohtua tai kadota, mikä johtaa käyttämättömiin varoihin. Digitaaliset vaihtoehdot voivat olla kätevämpiä, mutta niiden hallinta ja seuranta voivat olla hankalia joillekin käyttäjille.

Näiden ongelmien vuoksi nykyiset lahjakorttipalvelut eivät aina täytä käyttäjien tarpeita ja saattavat aiheuttaa pettymyksiä sekä lahjakortin antajille että saajille.

Meidän visio ja missio

Missiomme on pyrkiä luomaan iloa ja yllätyksen hetkiä digitaalisten lahjakorttien avulla, yhdistämällä yksilöllisen lahjan antamisen ja vastaanottamisen helppouden. 

Tavoitteemme on tehdä lahjan valinnasta ja antamisesta yksinkertaista, miellyttävää ja merkityksellistä.

Visiomme on tulla johtavaksi ja luotetuimmaksi digitaalisten lahjakorttien markkinapaikaksi Suomessa ja laajentaa palvelumme kansainvälisesti. Haluamme mullistaa lahjanantokulttuurin tarjoamalla ainutlaatuisen ja personoidun kokemuksen jokaiselle käyttäjällemme.

Uskomme, että lahjakamu voi olla enemmän kuin vain lahjakorttien markkinapaikka se voi olla yhteisö, joka yhdistää ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä yhteisten arvojen ja kestävän tulevaisuuden puolesta.

Tiimi

bottom of page